Behandelingen

Kennismakingsbehandeling

Tijdens de kennismakingsbehandeling zal er uitgebreid gekeken worden naar de huid. Doormiddel van een intakegesprek kan ik goed bepalen welke producten er het beste bij jouw huid passen zodat ik het beste uit jouw huid kan halen.

Gezichtsbehandeling Relax

Aan de hand van jouw huidtype wordt deze behandeling op maat samengesteld. Hier zit een heerlijke gezichtsmassage en nek en schouder massage bij.

Deze behandeling is zowel perfect voor de huid als voor lichaam en geest.

Gezichtsbehandeling PUUR reiniging

Bij de PUUR reiniging zal er gekeken worden naar wat jouw huid nodig heeft. Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd zodat je er weer stralend uitziet.

Eye treatment

Tijdens deze behandeling worden je wimpers geverfd en je wenkbrauwen geverfd en gemoduleerd. Daarnaast krijg je een massage rond de ogen die de bloedcirculatie stimuleert en donkere kringen, fijne lijntje en wallen verminderd.Om de huid rond de ogen een extra boost te geven krijg je een heerlijk oogmasker.   

Henna Brows

Een enorme trend!

Met henna kun je wenkbrauwen op een natuurlijke manier verven. Je verft met henna niet alleen de haartjes maar ook de huid, waardoor je mooie strakke en volle wenkbrauwen creëert. Dit is ideaal als je weinig wenkbrauw hebt of als je ze mooi in shape wilt zonder make-up.

Henna Brows blijven wel 4 tot 6weken zitten.

Microneedling

Een behandeling met de Dermapen is een behandeling waarbij de huid op een gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen.

Huidreactie

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. Deze reactie zal ongeveer 2 dagen aanhouden.

Na de behandeling is er niet direct resultaat te zien. Dit komt, omdat de huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Collageen vorming is afhankelijk van de aanmaak vanuit het lichaam zelf, de zogenaamde herstelcapaciteit. De vorming van collageen gaat nog maandenlang na de Dermapen behandeling door! De huid krijgt een steeds gezondere kleur en wordt steeds gladder en strakker!

Het advies is daarom ook om deze behandeling in kuurvorm aan te gaan, zo krijg je het beste resultaat

Indicaties voor de Dermapen

De microneedling behandelingen met de Dermapen die Tu es Belle uitvoerd:

  • Rimpels worden minder diep
  • Huidtoon egaliseren
  • Verstrakking/versteviging van de huid, ook rond de ogen
  • Verminderen/verhelderen van pigmentvlekken
  • (Acné)littekens worden oppervlakkiger
  • Verfijning van grove poriën
  • Een mooie gezonde glow

Deze behandeling ondergaan?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Dermapen voor uw huid? Neem dan contact met mij op.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Bindweefsel

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Ontspanningsmassage

Ben je toe aan een heerlijke ontspanningsmassage!

Tijdens de ontspanningsmassages heb je echt even een moment van rust. De massage wordt aangepast op jouw lichaam waar behoefde aan is.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven