Behandelingen

Kennismakingsbehandeling

Tijdens de kennismakingsbehandeling zal er gekeken worden naar de huid en jouw wensen. Doormiddel van een aantal vragen kan ik goed bepalen welke producten er het beste bij jouw huid passen zodat ik het beste uit jouw huid kan halen.

De kennismakingsbehandeling duurt 50 minuten. Zo kun je kennismaken met de producten en de manier van onze werkwijze.

Gezichtsbehandelingen

Aan de hand van jouw huidtype wordt deze behandeling op maat samengesteld. Hier zit een heerlijke gezichtsmassage en nek en schouder massage bij.

De behandelingen zijn zowel perfect voor de huid als voor lichaam en geest.

Je kunt kiezen tussen Relax, anti pigment, anti aging, jong tot 20jaar, puur reinigen en deep cleansing.

Kies je voor de deep cleansing behandeling, dan krijg je een intensievere peeling. Die de huid niet alleen ontdoet van dode huidcellen, maar ook huidproblemen oplost.

Gezichtsbehandeling PUUR reiniging

Bij de PUUR reiniging zal er gekeken worden naar wat jouw huid nodig heeft. Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd doormiddel van een oppervlakte en dieptereiniging, zodat je er weer stralend uitziet.

Eye treatment

Tijdens deze behandeling worden je wimpers geverfd en je wenkbrauwen geverfd en gemoduleerd. Daarnaast krijg je een massage rond de ogen die de bloedcirculatie stimuleert en donkere kringen, fijne lijntje en wallen verminderd.Om de huid rond de ogen een extra boost te geven krijg je een heerlijk oogmasker.   

Henna Brows

Een enorme trend!

Met henna kun je wenkbrauwen op een natuurlijke manier verven. Je verft met henna niet alleen de haartjes maar ook de huid, waardoor je mooie strakke en volle wenkbrauwen creëert. Dit is ideaal als je weinig wenkbrauw hebt of als je ze mooi in shape wilt zonder make-up.

Bij deze behandeling worden ook de wenkbrauwen in shape gebracht doormiddel van wax en eventueel epileren.

Henna blijft ongeveer 2 weken op de huid en 6 weken op de haartjes zitten.

Face gym

In veel landen is Face gym al een groot succes. Het is namelijk de perfecte manier om je gezicht op een natuurlijke manier te liften.

Om gespierder te worden moet je trainen, dit geldt ook voor je gezicht. Tijdens onze face gym behandeling gebruiken wij bepaalde technieken en tools die ervoor zorgen dat de spieren getraind worden. Op die manier zorg je voor een liftend effect. Het is belangrijk dat je thuis ook aan de slag gaat om het beste resultaat te krijgen en te behouden. Je krijgt van ons daarom oefeningen mee die je thuis kunt inzetten.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

Houd er rekening mee dat de huid na een fruitzuurpelling rood kan zijn. Je moet ook extra voorzichtig zijn met de zon de eerste weken.

Welke huidsoorten komen in aanmerking voor een fruitzuurbehandeling?

– Acne
– Futloze/vermoeide huid
– Pigmentstoornissen
– Oppervlakkige rimpelvorming
– Doffe huid
– Oppervlakkige littekens

Wat doet fruitzuur met de huid?

– Verwijdert dode huidcellen.
– Mooiere kleur van de huid.
– Meer doorbloeding.
– Opname van werkzame stoffen.
– Pigmentvlekken vervagen c.q. verdwijnen.
– Huid ziet er egaler en frisser uit.
– Verfijnde poriën.
– Preventieve werking tegen huidveroudering.

Microneedling

Een behandeling met de Dermapen is een behandeling waarbij de huid op een gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen.

Huidreactie

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. Deze reactie zal ongeveer 2 dagen aanhouden.

Na de behandeling is er niet direct resultaat te zien. Dit komt, omdat de huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Collageen vorming is afhankelijk van de aanmaak vanuit het lichaam zelf, de zogenaamde herstelcapaciteit. De vorming van collageen gaat nog maandenlang na de Dermapen behandeling door! De huid krijgt een steeds gezondere kleur en wordt steeds gladder en strakker!

Het advies is daarom ook om deze behandeling in kuurvorm aan te gaan, zo krijg je het beste resultaat

Indicaties voor de Dermapen

De microneedling behandelingen met de Dermapen die Tu es Belle uitvoerd:

  • Rimpels worden minder diep
  • Huidtoon egaliseren
  • Verstrakking/versteviging van de huid, ook rond de ogen
  • Verminderen/verhelderen van pigmentvlekken
  • (Acné)littekens worden oppervlakkiger
  • Verfijning van grove poriën
  • Een mooie gezonde glow

Deze behandeling ondergaan?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Dermapen voor uw huid? Neem dan contact met mij op.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Bindweefsel

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Ontspanningsmassage

Ben je toe aan een heerlijke ontspanningsmassage!

Tijdens de ontspanningsmassages heb je echt even een moment van rust. De massage wordt aangepast op jouw lichaam.

Bij een massage van 30minuten zal de nadruk op de rug gelegd worden. Bij de massage van 50 minuten wordt de nadruk gelegd op voeten, achterkant benen, rug nek armen.

Deep Tissue massage

Met een deep tissue massage masseren we het bindweefsel om je spieren los zodat het weer soepel aanvoelt. Mensen die lange tijd bijvoorbeeld een slechte houding aannemen of stress hebben kunnen hier veel baat bij hebben. Daarnaast is de deep tissue massage ook nog eens heel goed voor je huid. Je huid wordt sterker en de doorbloeding wordt beter.

Bij een massage van 30minuten zal de nadruk op de rug gelegd worden. Bij de massage van 50 minuten wordt de nadruk gelegd op voeten, achterkant benen, rug nek armen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven